Inschrijven als dame of heer

 je horizon verbreden en extra inkomsten genereren

Percontours gezelschapsdames of -heren zijn representatief, hebben minimaal een HBO-opleiding, prettige omgangsvormen, een breed interesseveld, kennis van etiquette en weten hoe ze een dame of heer op correcte en ontspannen wijze dienen te begeleiden

Ben jij een geschikte dame of heer voor gezelschap?

Wil je graag je horizon verbreden en regelmatig extra inkomsten genereren? Als je zelfverzekerd bent, respectvol en goede sociale vaardigheden hebt, dan kun je een van Percontours gezelschapsdames of -heren worden.

We zijn voor onze groeiende klantenkring op zoek naar geschikte personen die voor gezelschap kunnen zorgen bij speciale gelegenheden of zakelijke representative taken. Je krijgt zo de mogelijkheid om bijzondere en interessante mensen te ontmoeten, verschillende plaatsen te bezoeken en unieke gelegenheden bij te wonen.
Ben je tussen de 20 en 55 jaar met minmaal een HBO-achtergrond, dan kun je je via het contactformulier inschrijven om uitgenodigd te worden voor een persoonlijk gesprek.

Werkwijze & afspraken

Werkwijze

Als je het contactformulier invult via de website dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in en word een dame of heer

Schrijf je in om een date te worden of maak je interesse kenbaar door onderstaand contactformulier in te vullen.

Percontour gaat uiteraard zorgvuldig en vertrouwelijk met de informatie om. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen.