reserveer dame / heer

Reserveer gezelschap

Neem iemand mee naar een receptie of zakendiner

Veel carrièrebewuste vrouwen en -mannen zijn alleenstaand en bezoeken zo nu en dan gelegenheden waarbij een representatieve dame of heer aan hun zijde gewenst is. Percontour komt tegemoet aan de groeiende vraag naar  geschikte dames en heren die als gezelschap meegaan naar diverse gelegenheden.

De dames en heren worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze de juiste sociale kwaliteiten hebben om jou te vergezellen en je van een ontspannen en comfortabel gevoel te voorzien.

Bij percontour ben je ervan verzekerd dat je gezelschap reserveert zonder de belasting van een verborgen agenda, onrealistische verwachtingen of verplichtingen van een vaste relatie. Er wordt een professionele afspraak gemaakt die beide partijen past.

Discretie staat voorop. Percontour streeft ernaar om jou de best mogelijk ervaring te geven door strikte protocollen te volgen. Jij blijft te allen tijde in controle over wie je gaat ontmoeten. Waar en wanneer de ontmoeting plaatsvindt en wat er tijdens de gelegenheid gaat gebeuren.
Persoonlijke gegevens worden niet doorgeven, verkocht of gebruikt voor een mailinglist en voor de facturering wordt er een discrete bedrijfsnaam gebruikt.

Werkwijze & afspraken

Werkwijze

Als je contact met ons opneemt via het formulier van onze site zullen we een gepast voorstel met offerte doen toekomen. Indien je akkoord gaat met de geschikte dame/heer zullen wij je gegevens toesturen om met elkaar te mailen en/of te whatsappen. Wat is dress-code voor de gelegenheid, waar is de plaats waar jullie elkaar ontmoeten, het tijdstip etc.
Vooraf aan de afspraak betaalt de opdrachtgever de factuur. Vervolgens ontvang je een bevestiging en krijg je een contactpersoon van ons bureau toegewezen.

Afspraken

De afspraak begint met een halfuur kennismaking vooraf op de locatie die is besproken. Voor het vervoer van en naar de locatie is de opdrachtgever verantwoordelijk, mits hier geen afwijkende afspraken worden gemaakt.
Al onze dames en heren tekenen een geheimhoudingsverklaring. Vanwege de discretie hebben wij op onze site gebruik gemaakt van modellen.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in & reserveer een dame of een heer

Schrijf je in om een date te krijgen of maak je interesse kenbaar door onderstaand contactformulier in te vullen.

Percontour gaat uiteraard zorgvuldig en vertrouwelijk met de informatie om. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen.